På julmarknad i helgen

Femtonde december. FEMTONDE! Det betyder att jag från och med i morgon kommer att finnas på Kabelfabrikens julmarknad tillsammans med mina örhängen. Verkstaden har varit i gång så gott som varje kväll för att se till att jag har tillräckligt många par att sälja. Det är ändå omöjligt att veta hur många par jag säljer. Kan vara 5 eller så kan det vara 150. Högst antagligen något där mittemellan. 

Så här såg det ut på fjolårets julmarknad, då på Teurastamo.

Så här såg det ut på fjolårets julmarknad, då på Teurastamo.

Mitt bland allt annat jobbkaos ska jag alltså bli örhängsförsäljare för tre dagar. På fredag kväll får mamma tura mig när jag ska åka till Pargas för att spela handboll, men resten av tiden finns jag på Kabelfabriken och du får jättegärna komma och säga hej!

Alltså: fredag klockan 12–20, lördag & söndag klockan 10–18. Ses vi där? Jag lovar choklad till alla som kommer och ger mig en kram!

P.S. Borde jag nu skriva att inlägget är ett samarbete med mig själv? Tycker det är så luddigt. Help me!