Ingen succéhistoria

Ibland går det bra, ibland går det mindre bra. Den gångna helgen kan klassas in i kategorin mindre bra. Väldigt dålig försäljning på julmarknaden, efter tre dagar och hyra för bordet gjorde jag en vinst på ca 100 euro. Med tanke på all tid jag lagt ner är det ju riktigt katastrofalt, men så är det ju bara ibland. Och i något skede var jag rädd för att jag skulle stanna på minus, så bättre 100 plus än 100 minus.

Glad försäljare trots mindre bra åtgång.  Jennifer  kom och hälsade på och passade samtidigt på att fota mig, tack!

Glad försäljare trots mindre bra åtgång. Jennifer kom och hälsade på och passade samtidigt på att fota mig, tack!

Men helgen piggades upp av fest med mina studiekompisar på lördag kväll. Finns ju nog få saker i livet som är så roligt som att hänga med sina kompisar. Speciellt mina underbara och galna vänner som alltid är med på fest och mycket kärlek.

Frida, Jano och jag. Och Poppes julbollar aka den snyggaste juloutfiten en kan ha!

Frida, Jano och jag. Och Poppes julbollar aka den snyggaste juloutfiten en kan ha!

Nu känner jag mig som en urvriden trasa och får försöka ånga på med det sista jag behöver fixa innan resan. Jag åker om två (!!) veckor. Kan knappt förstå det. Till Argentina alltså, om nån mot förmodan skulle ha missat den lilla detaljen.

Själv har jag ingen julstress – för jag har inte ens hunnit tänka på julen, haha. Blir minimalt med julklappar, däremot mycket ledig och lugn tid och förhoppningsvis många böcker.

Nu blev det lite spretigt här så jag rekommenderar Annes saga om en liten liten rektor. Jag skrattade så tårarna sprutade när hon läste den förra LittSkap-helgen. Väldigt imponerad av den kvinnans fantasi. Och nu får också du ta del av den!

Glad måndag! Vad ska du göra den här veckan?