Nu vänder det!

Vintersolstånd och årets kortaste dag. Från och med nu börjar vi gå mot ljusare – och förhoppningsvis bättre – tider. Ni var väldigt många inne på bloggen i går så jag antar att jag inte är den enda som är trött på det här året och ser fram emot nästa.

Fastän jag sov konstigt i natt och drömde dystopiska drömmar (allt i vår värld styrdes via appar och det fanns naturligtvis onda krafter som hackade in sig på apparna för att förstöra) vaknade jag med en bra känsla. Jag hade frukostdejt med min LittSkap-handledare och vi hade en bra diskussion om min antologitext och jag känner nu att jag vet vad jag behöver göra. Alltid bra.

Efter i dag är det bara tio dagar kvar av det här året. Sedan vänder vi alla blad tillsammans. Själv har jag på känn att 2017 för med sig mycket nytt, spännande och fint i mitt liv. Hoppas resten av världen också följer den principen.

Snart får vi skåla in midsommaren! Jo jo, jag lovar!

Snart får vi skåla in midsommaren! Jo jo, jag lovar!