Den viktiga vilan

Det här året och framför allt den här hösten har krävt mycket av mig. Förra veckan var jag totalt utpumpad och julen kunde inte ha kommit lägligare. Som jag skrev kände jag noll stress inför julen och helgen blev just så lugn och skön som jag hade hoppats på.

Det här är ett av mina favoritställen. Jag drömmer om att bygga en skrivarstuga här. Problemet är att vi inte äger marken och att det är förbjudet att bygga här, meeeeen kanske en dag på nåt sätt. Jag gillar ju utmaningar.

Det här är ett av mina favoritställen. Jag drömmer om att bygga en skrivarstuga här. Problemet är att vi inte äger marken och att det är förbjudet att bygga här, meeeeen kanske en dag på nåt sätt. Jag gillar ju utmaningar.

Och när en får vila börjar det hända magiska saker. Jag riktigt kände hur energinivåerna började stiga och hjärnan kickade i gång. Jag ser så otroligt mycket fram emot nästa år och allt som kommer att hända – största delen är ju sånt jag fortfarande inte har någon aning om.

Så här ser vårt hus ut på lande. I går var det så soligt och vackert att jag riktigt måste fundera om det är jul eller midsommar.

Så här ser vårt hus ut på lande. I går var det så soligt och vackert att jag riktigt måste fundera om det är jul eller midsommar.

Ska också bli perfekt att inleda året i Argentina med sol och värme, sedan är jag mer än redo för allt 2017 slänger framför mig. Men innan det ska det bli en årsresumé i listformat. Den kommer i morgon, så håll utkik här på bloggen.

Har du tänkt sammanfatta det här året på något sätt?