Hur gick det med målsättningarna?

I början av januari i fjol fyllde jag i en kort lista med målsättningar inför 2016, jag tänkte att vi kunde väl ta en titt på hur det egentligen blev.

Jobbmålet och skrivmålet uppfyllde jag väl mer eller mindre. Har fått nya jobb och uppdragsgivare och skrivet har också gått bra. Eller det kunde ju egentligen inte ha gått bättre i fjol: LittSkap, antagning, redigering av Nationen och så deltog jag i NaNoWriMo precis som jag önskade.

Årets personliga mål handlade om träning och det har väl gått så där. Sedan sommaren har motivationen varit nere, men så är det ibland. En kan inte hinna med allt.

Däremot blev nästan alla resor av som jag hade planerat. Den enda som avbokades var resan till Norge av förklarliga skäl. Tråkigt, hade jättegärna åkt dit.

Min önskan om bokkontrakt gick i uppfyllelse, däremot var det si och så med min egen hälsa. Eller tänker nu mest på den förbannade vriststukningen som kom och förstörde i somras.

Mina utmaningar har väl också gått så där. Har varit bättre på att nolla och ta det lugnt, men läsningen gick ju inte riktigt som tänkt. Det blev till slut 42 böcker, inte 52 som planerat. Men hej, det är jag också väldigt nöjd med!

Mitt nya motto ska nog bli att jag inte kan vara bäst på allt – det gäller att välja sina strider.

Hur gick det med dina eventuella målsättningar?

En av fjolårets bästa resor var definitivt den till England. 

En av fjolårets bästa resor var definitivt den till England.