Mål för 2017

Det har blivit mycket sammanfattningar och mål här på bloggen på sistone, men må så vara. Jag tycker själv att det är intressant att se tillbaka på det gångna året för att kolla hur det egentligen blev. Jag skriver inte heller någon dagbok så bloggen är lite av en dagbok för mig.

Tidigare gick jag igenom hur bra jag lyckades uppfylla fjolårets mål, här listar jag årets.

Årets jobbmål: Att fortsätta med det jag gör, eventuellt försöka få några uppdragsgivare till (men för det mesta är det de som brukar hitta mig, vilket gläder mig!). Jag skulle gärna se att örhängena skulle säljas i någon affär till.

Årets skrivmål: Det viktigaste är så klart att redigera Vad heter ångest på spanska? klar för utgivning. Planen är också att redigera Nationen så gott som färdig för förlagsinskick och sen ännu hinna med en första redigering av Allt jag (inte) ångrar. Ska dessutom redigera/skriva klart mitt bidrag för LittSkap-antologin. Såå I guess I'll keep myself busy på skrivfronten.

Årets personliga mål: Lära mig att vila mellan varven. Att hetsa 24/7 funkar för få, inte för mig heller. Jag måste få pauser. Gärna i svettigt format. Eller i resor som den här nu. 

En resa jag vill och SKA göra: Åka till Berlin och Amsterdam. Planerar att sammanföra dem två. Eller vad sägs om ca 10 dagar i Europa med tåg mellan städerna? Och allt nu i Argentina är bara så najs! Ska också på bröllop till England! 

upload.jpg

En önskning inför det kommande året: Att världen ska vara lite mindre galen, att jag ska få bli kär (helst i någon som blir kär i mig).

Detta vill jag utmana mig själv att göra: Att gnälla mindre och lita på att det blir bra. Det här är något jag redan blev bättre på i fjol, men här finns alltid utrymme för förbättring.

För övrigt måste jag säga att den här resan redan gjort så otroligt mycket för mig. All stress från hösten är borta och jag har totalt kopplat bort jobbet. Magiskt! Fler reserapporter är också på kommande! 

Har du några målsättningar för i år?