Från hotell till hotell

Ibland är livet lyxigare och lite roligare än andra dagar. Just nu är det så. I går checkade Steffi och jag in på Clarion i Helsingfors. När jag köpte min staycation-natt passade jag på att köpa en natt till så vi kunde njuta av hotelliv tillsammans med Steffi som är på besök. Vi badade bastu, simmade, åt supergod middag och drack en drink i skybaren. På alla sätt himla himla bra. 50 euro för en natt är verkligen ett kap!

I morse vinkade jag hejdå till Steffi som tog färjan över till Tallinn (hon kommer tillbaka nästa vecka, så får prata lite mer tyska, jej!). Själv traskade jag mot tåget till Åbo där jag landar om en dryg timme. Det är dags för årets sjätte och sista LittSkap-helg och jag är så peppad. I morgon ska vi diskutera min text och på kvällen är det dags för julfest.

Hejhej, här sitter jag och mitt nya läppstift på tåget.

Hejhej, här sitter jag och mitt nya läppstift på tåget.

Jag har lite svårt att förstå att hälften av Litterärt skapande redan gått, det var ju inte alls länge sedan jag åkte till Åbo för första gången?! Men jag är så otroligt glad över att få gå den här kursen och vara en del av vår fina grupp.

Är det nåt du undrar över kursen? Fråga gärna! Inser också nu att jag glömt bort att svara på en fråga om jantelagen, svar coming up så fort som möjligt! Som sagt, just nu rusar livet framåt och jag gör mitt bästa för att hänga med.