Ny blogg, nytt liv!

Äntligen augusti! Neeej skriker nån läsare kanske nu. Augusti betyder ju att sommaren är slut och hösten på väg. Ja, så är det så klart men för mig har augusti/september alltid gett en känsla av nystart – mycket mer än vid jul då det känns som att en är mitt upp i livet och knappt hinner smälta julmaten innan det är dags att dra igång maskineriet på full fart igen.

Men nu är det augusti och jag tycker det är kul. Augusti är naturligtvis extra kul i och med att jag fyller år i slutet av månaden. Den här gången dessutom jämnt trettio! Jag påstår att jag inte har någon trettioårskris men kanske det nya bloggformatet är ett sätt att bevisa att jag fortfarande är ung, cool och blickar framåt. (Nej, jag tror inte jag är dögammal bara för att jag fyller trettio.)

Sommaren har varit bra men också väldigt annorlunda än jag tänkt mig. En stukad fot lägger vissa begränsningar. Jag har kunnat röra på mig någorlunda okej men det har inte blivit en enda löprunda och jag saknar löpningen enormt. Det har också varit mycket annat på gång och nu känns det som om jag äntligen börjar komma till fjärilstadiet av sommarens metamorfos.

Jag har bland annat funderat mycket på hur jag vill att det kommande året ska se ut (som sagt, tideräkningen börjar i augusti), vad jag åstadkommit det senaste året och överlag på livet och vart jag är på väg. Ska skriva ett helt inlägg om det sedan.

Men nu, nu tycker jag att vi bara firar min nya blogg! Vad tycker ni? Har ni kommentarer eller önskemål? Hojta till så ska jag se om det går att fixa. Välkommen hit!

Med den här känslan går jag in i augusti och så kan det bara bli bra, eller hur?

Med den här känslan går jag in i augusti och så kan det bara bli bra, eller hur?