Ladda batterierna

Att få resa är ett av mina privilegium som jag skulle ha svårt att ge upp och något jag uppskattar väldigt mycket. Jag är lika lycklig varje gång jag får sätta mig på ett flyg, en buss eller ett tåg eftersom det betyder att jag kommer att få uppleva något nytt.

upload.jpg

Veckan här i England har varit så bra på många sätt. Bäst har naturligtvis varit att få hänga med Steffi (och bevisa för mig själv att jag fortfarande kan prata tyska), men jag har verkligen njutit av naturen och landskapen här. 

upload.jpg

Igår gick vi en runda på tretton (!) kilometer och jag riktigt kände hur kreativiteten kickade igång. Så himla skönt att kunna blicka ut långt långt i horisonten och bara låta ögonen vila på något annat än en skärm. Känner mig uppvilad och redo för vardagen som sätter igång på allvar på måndag. 

Nu ska jag fortsätta njuta av England i ett dygn till. Hoppas du har en skön helg!