Födelsedagsvecka

Jag älskar att allt fler tar till sig konceptet födelsedagsvecka. I mitt fall är det inte egentligen så märkvärdigt, annat än att jag råkar ha mycket roligt program den här veckan.  

På  måndag träffade jag min kompis Ida som gör mig lika glad varje gång. Vi snackar livet, skrivet och allt det andra. Är som en energiinjektion att hänga med henne. Känner att jag blir lite klokare och lite snällare av att snacka med Ida. 

upload.jpg

I går fortsatte festligheterna med min kompis Hannas födelsedag. Vi åt sushi hos Jano som själv hade fixat allt, hon kunde få anställning på en sushirestaurang any day. Sjukt gott! 

upload.jpg

Och just nu är jag på väg till Tallinn för att shoppa lite förfriskningar inför lördagens fest. Är så sjukt taggad på att ordna kalas att jag helt glömmer bort att ha ångest över att fylla 30. Dessutom påstår de flesta att livet bara blir roligare för varje år som går och det tror jag. Just nu ser jag mest fram emot guldhösten som Ida kallade det. Tror hårt på att hösten och det kommande året kommer att föra mycket gott med sig.

Vad förväntar du dig av hösten?