Vin i augustinatten

Kära blogg, här kommer ett äkta dagboksinlägg.

I går på eftermiddagen hoppade jag i bilen och körde till Sibbo för att hälsa på hos Kicka och hennes familj. Det är sån lyx att få åka ut till kompisars sommarstugor vid havet. Älskar mitt eget lande, men det är högt uppe på ett berg och vi har varken sjö eller hav riktigt nära, så det är alltid kul att få åka ut till skärgården (fastän jag den här gången stannade på fastlandet). Men hav som hav.

När Kicka och Jon gick för att bada bastu passade jag på att läsa klart Sommarön och kan rekommendera den för alla som vill ha underhållning med lite mystik. Perfekt läsning en ledig dag!

Jon hade grillansvaret.

Jon hade grillansvaret.

På kvällen åt vi sen middag och så satt vi till tre på natten på verandan. Vi pratade, drack vin och skrattade så att jag har ont i magmusklerna. Så himla bra kväll på alla sätt och vis. Nu är jag lite trött och borde packa inför min resa – i morgon åker jag nämligen till England för att hälsa på min tyska kompis Steffi som bor där nu. Ser så fram emot det! Hoppas du också haft en skön helg! 

Augustinätter är så otroligt vackra och stämningsfulla.

Augustinätter är så otroligt vackra och stämningsfulla.