Fem saker jag ser fram emot

Den första september. Nu börjar hösten officiellt åtminstone i kalendern. Vädermässigt var det mer höst för några dagar sedan än nu så vi kan ju hoppas att solen och värmen dröjer kvar fastän hösten är här på papper.

Har sett en del andra, bland annat Malin och Maria, lista fem grejer de ser fram emot med hösten och jag tänkte att det skulle passa perfekt just i dag. Så här ser min lista ut:

 1. Göteborgs bokmässa.
  I år kommer jag faktiskt att känna folk som ska på mässan och hoppas på massvis med roligt författar- och förlagsmingel. Den här gången har jag också fattat att ackreditera mig, så får skriva artiklar (vila upp mig) i pressrummet mellan varven.
   
 2. Chicklit-romanprojektet
  Har inte skrivit någon ny text (förutom kortare texter så klart) på TVÅ år och längtar efter att få dyka ner i en ny karaktärs värld. Den här gången försöker jag mig på renodlad chicklit/romance. Är enormt pepp på det här.
   
 3. Träning
  Jag hade sett fram emot en sommar full av träning, men så stukade jag foten. Nu börjar den må bättre och jag ser fram emot löprundor (sprang den första i går!!) och massvis med andra svettiga aktiviteter. På måndag är det säsongens första handbollsträning, hurra!
   
 4. Litterärt skapande
  I morgon har vi höstens första kursträff och det ska bli så roligt. Ser fram emot att träffa alla, bland annat Hanna och Anne, och hoppas på en givande och lärorik höst. Vi ska väl börja fila på vår antologi som ni alla naturligtvis ska köpa sen när den utkommer!
   
 5. Allt det oväntade
  Känns som att den här hösten kommer att föra med sig mycket nytt. Nya människor, nya projekt, nya möjligheter. Så sjukt nyfiken på allt som kommer att hända innan året går över till 2017. Min kompis Ida pratade om guldhösten, tror definitivt hon har rätt i det.


Utöver det här finns det så klart mycket annat jag ser fram emot. Bland annat ett bröllop (inte mitt eget då, haha), bokmässan i Helsingfors, 30-årsfester, sushikvällar, testläsarrespons, mina nya jobb, att ge bloggen lite mer kärlek. Ojoj. Det här kommer bli så bra så bra.

Vilka fem grejer ser du fram emot?

Riktar blicken framåt och hoppas och tror på det bästa.

Riktar blicken framåt och hoppas och tror på det bästa.