Inspirationsbrev

En vecka till mitt första #kuggeskriver-nyhetsbrev som jag nu insett att jag ska döpa om till ett inspirationsbrev. Det är ju egentligen inga nyheter jag tänker förmedla, utan inspiration. Efter att jag själv börjat skriva försöker jag få alla att hitta på en kreativ sysselsättning för sig själv och nu ska jag göra mitt bästa via e-post.

Jag såg att också Malin tänkt börja skicka ut ett nyhetsbrev som hon kallar inspirationsmejl och jag var inte sen att stjäla den benämningen. Så dumt egentligen att jag inte tänkt på det själv från första början.

Det är ju inspiration jag vill syssla med – jag vill visa att det går att nå sina drömmar om en är redo att jobba för dem.

Vill dela med mig och inspirera

De bästa kommentarerna jag får här på bloggen handlar om att jag inspirerat någon till att skriva eller göra något annat kreativt. Det behöver absolut inte bli romaner eller ens något som nån annan får se, men jag tror de flesta mår bättre av att få göra något kreativt (och kravlöst).

I dag har det gått 1339 dagar sedan jag började skriva på min första roman (och då hade jag nog ingen aning om vad jag sysslade med). Än så länge står jag utan ett förlagskontrakt men jag har lärt mig så otroligt mycket under de där över 1300 dagarna.

Det jag lärt mig delar jag gärna med mig till andra. Jag är absolut ingen expert, men jag har gjort många misstag och för varje misstag och misslyckande har jag lärt mig något. Det sägs att en måste lära sig från sina egna misstag och så är det ofta.

Men om jag ens kan ge lite lite visdomar och kärlek till läsarna med mitt inspirationsbrev har jag lyckats. Dessutom ser jag fram emot att dela med mig av texter som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med, men ändå inte vill publicera dem här på bloggen.

Så om du vill ha en rejäl skopa inspiration en gång i månaden tycker jag absolut du ska signa up på mitt inspirationsbrev. Jag kommer inte att spamma eller ens försöka sälja något (och tröttnar du på mig får du naturligtvis avbeställa brevet när som helst). Hoppas du ger mig chansen att inspirera dig!