Första inspirationbrevet skickat

I flera timmar slet jag – med texten och utseendet men i dag har jag skickat i väg mitt första #kuggeskriver-inspirationsbrev! Den första kommentaren kom av Malin som skrev på Facebook-chatten att hon gillade brevet, puh!

I dag skapade jag också en egen sida för inspirationsbrevet här på bloggen. Där finns lite mer information och där kan du också sign up om du inte redan gjort det. Lovar att du får det första nyhetsbrevet skickat till dig i så fall.

Utöver själva brevtexten hade jag med en skrivövning som Yvonne redan gjort och publicerat på sin blogg, så kul! Jag bifogade också en text om Raimo som gillar simhopp, en text som bara rann ur mig för några veckor sedan när jag egentligen skulle skriva något annat.

Jag vet inte ens riktigt vad målsättningen med mina brev är. Mest vill jag väl inspirera folk att göra sin egen grej och ge det kreativa skapandet en chans. Det ska bli så pirrigt att höra vad de andra som prenumererar tänker och tycker. Fastän det tog rätt länge för mig att fixa brevet tyckte jag ändå att det var så kul och en gång i månaden blir perfekt tempo. Hoppas du vill prenumerera!