Det kommer aldrig bli som förr

I dag har jag varit singel i fyra månader. I början av sommaren ville jag bara att tiden skulle rusa iväg, att det skulle bli höst och att distansen skulle växa sig så stor att allt det som gjorde så ont då inte skulle göra lika ont längre.

Nu har det då gått fyra månader. På ett sätt har tiden gått fort, på ett sätt inte. Men tiden har gått och jag mår miljontals gånger bättre än då när jag mådde som sämst. En grej som hjälpte mig och som jag googlade fram var och varannan kväll för att klara av allt var Sandra Beijers lista med 19 punkter över hur en kommer över någon.

En av mina selfies med Sandra. Hon var så himla härlig!

En av mina selfies med Sandra. Hon var så himla härlig!

I fredags köpte jag Sandras nya bok Allt som blir kvar på bokmässan och hörde ett seminarium som hon deltog i. Efteråt hade jag chansen att snacka en stund med henne. Jag berättade att jag googlat fram listan en miljon gånger i sommar efter att mitt förhållande tog slut. Jag blev så rörd att jag började gråta, men Sandra var bara så otroligt snäll och gullig och sa att allt kommer att bli bättre, så mycket bättre än tidigare. Sedan insisterade hon på en kram. Alltså!

Jag har ju hela tiden vetat att det ska bli bättre och det är redan så mycket bättre. Fyra månader känns både kort och långt. På ett sätt är jag ju inte längre samma människa som då men ändå är jag det. Oberoende så har jag massvis med nya insikter i bagaget som jag hoppas leder mig rätt i fortsättningen. Om inte annat så har jag i alla fall massvis med skrivmaterial, haha.

Har funderat på att skriva en egen överlevnadslista, vad tror ni om det?

Har de senaste dagarna spelat Lalehs låt på repeat. Så sjukt bra!