En ljus framtid som kursledare

Foto: Unsplash.

Foto: Unsplash.

Åtminstone om vi ska tro Jennifer som bloggat om gårdagens skrivarkurs! Det är så klart alltid jätteroligt med beröm, men det viktigaste handlar ju inte egentligen om hur någon annan uppfattar något en gör, utan hur en själv uppfattar det.

Och jag tyckte ju verkligen att det var roligt i går. Inför kursen ifrågasatte jag min auktoritet och "kunskap" som kursledare för en skrivarkurs men när vi väl var i gång kändes det bara så rätt, så rätt.

Jag har naturligtvis massvis att lära mig om skrivandet, men en behöver inte vara fullärd för att kunna dela med sig av det redan lärda till andra. Dessutom tror jag inte att en nånsin ens kan vara fullärd när det gäller något kreativt. Det finns alltid något nytt att lära sig!

Men kanske ordnar jag helt egna skrivarkurser en dag. Fram tills det ska jag skriva så mycket jag kan och försöka suga i mig så mycket kunskap och idéer som möjligt. Och förstås ha väldigt roligt på vägen.