Skumpa, skriv och skymning

Jag kände mig som ett ivrigt litet skolbarn i går. Åbo, litterärt skapande och alla kurskompisar. Jag vet att det här är en klyscha men det är nåt speciellt i luften i september. Det liksom doftar möjligheter, nya vänner och andra bra saker. 

upload.jpg

Gårdagens gäst (vi har alltid en författargäst på fredagar) var poeten Heidi von Wright (som också är en av handledarna på kursen). För en gångs skull valde jag att inte anteckna utan bara lyssna på henne. En grej måste jag ändå skriva ner:

Man måste få ett så bra självförtroende att man kan tänka wow om det man skrivit. 

Citatet blev kanske inte riktigt exakt men jag älskar innebörden i det. Som sagt, tro på dig själv så kommer andra också att göra det. 

Anne insisterade på photo shoot på bron.  

Anne insisterade på photo shoot på bron. 

Eftersom jag fyllde år för en vecka sedan bestämde jag mig för att bjuda kurskompisarna på skumpa. Har för mig att det var uppskattat! Nu ser jag fram emot en intressant dag fylld av bra diskussioner och skrivövningar. Glad lördag! 

Suddig skumpatant . 

Suddig skumpatant