#kuggeskriver-nyhetsbrev

Men är det inte storhetsvansinne frågade jag Jennifer när hon förra veckan föreslog att jag skulle starta ett nyhetsbrev för bloggen. Hon tittade på mig en stund och sa "är det inte redan storhetsvansinne att blogga?". Jag skrattade och nickade. Ja så är det väl. Här skriver jag och där läser du. Storhetsvansinne eller ej, men det här sysslar vi med tillsammans.

Eftersom jag tycker om att ge och dela med mig så är det just det jag vill göra med nyhetsbrevet. Det blir en deluxeversion av bloggen för dem som vill ta del av min skrivprocess och mina tankar på ett djupare plan.

Foto: Unsplash.

Foto: Unsplash.

I går kväll hade vi planeringsmöte med ledningsgruppen för bloggen och vi kom fram till att nyhetsbrevet ska bjuda på följande:

 • De bästa/mest lästa blogginläggen sedan förra nyhetsbrevet.
   
 • Lyft av gamla och bra blogginlägg som fortfarande har ett läsvärde.
   
 • En skönlitterär text skriven av mig som jag inte publicerar på bloggen. Kanske ett smakprov från en längre text eller så en kortare fristående text.
   
 • Mina bästa skrivtips.
   
 • Skrivövningar för att väcka din skrivlust.
   
 • Annat smått och gott som jag tror att du kan ha glädje av.


Min tanke är att jag till en början skickar ett brev per månad (men om jag blir superinspirerad kan det bli oftare). Det första nyhetsbrevet skickar jag tisdagen den 20 september, alltså redan om två veckor! Om du har önskemål eller tankar kring vad du vill läsa får du jättegärna kommentera det här inlägget.

Så nu vet du väl vad du ska göra? Prenumerera och sedan vänta på den 20 september när jag kommer och sprider kärlek till din mejlbox!