fbpx

En dröm blir sann!

Jag har funderat och funderat på hur jag ska berätta det här, men jag kommer inte på nåt bättre än att bara säga det rakt ut: min debutroman kommer ut i höst!

Allt är fortfarande lite overkligt men så småningom ska jag väl förstå vad som händer. Kommer också att skriva mer om hur allt gått till, men jag ska låta det här sjunka in lite till.

Och inte nog med det. I år kommer jag också att blogga på kollektivbloggen Debutantbloggen tillsammans med fyra andra debutanter. Så 2017 har alla ingredienser för ett fantastiskt slutresultat.

Jag kan väl inte säga annat än att det lönar sig att jobba för sina drömmar. En dag blir de sanna. Jag lovar!

0

26 svar

    1. Tack Jennifer!! <3 Så jäkla skrämmande att folk verkligen SKA läsa, men så himla kul så klart!

  1. Wow, vad roligt! Stort, stort GRATTIS!! Att inte ge upp är uppenbarligen en bra strategi. Kommer definitivt att köpa boken! (BOKEN! Hur häftigt?!)

    1. Ja herregud, en BOK. Inte ett manus, utan en bok. Sinnes! Blir så glad över att du vill köpa den! <3

  2. Jag är så himla glad för din skull! Den där känslan är helt obeskrivlig! Och vad kul det ska bli i höst, nu får du verkligen låta dig svepas in i kalabaliken kring mässor och jippon (du har ju bra koll sedan tidigare men det är nog ändå en annan sak nu). Det är ganska överrumplande men väldigt roligt! Hyvähyvähyvähyvä!

    1. Tack Eva! Jaa ser så mycket fram emot mässor, releasefestmingel och att träffa läsare. Känns också tryggt att känna många som gått igenom det här så jag har någon jag kan vända mig till när det blir för mycket. 😀

    1. Tack Emma! Kikade på din blogg och det lät som att du också har fina skrivarplaner för i år! Lycka till!

  3. Helt toppen, Kugge! Är jätteglad för din skull. Och ser så mycket fram emot att läsa din bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »