Semesterfirarn

Under den här resan har jag än en gång funderat på vad en semester eller en resa ska innebära. Ska en hinna uppleva så mycket som möjligt? Ska en vila? Ska en planera eller ta dagen som den kommer? Ofta kan jag känna en stress över att jag inte upplever tillräckligt. Vad fasen det nu sen betyder. 

Väldigt nöjd med poolen och hostellet överlag. 

Väldigt nöjd med poolen och hostellet överlag. 

Det är väl nån sorts FOMO - fear of missing out. Jag åker hem och nån frågar om jag besökt ställe x och jag tittar snopet ner på mina fötter och svarar nej, jag visste inte att det fanns ett sånt ställe. Och då känns det ju som att jag missat nåt viktigt. Helt jättedumt att tänka så, eller hur? Men jag är knappast den enda.  

Vissa stunder under den här resan har jag också känt att jag inte maxat tillräckligt. Att jag missat nåt. Men vet ni, nu är det slut på det. Det är ju trots allt min resa och allt jag gjort hittills har varit hur bra som helst. Jag har också haft bra tur i och med att jag träffat så bra människor.  

Tre sekunder av ära och berömmelse när Mark Levengood svarar på ens tweet. 

Tre sekunder av ära och berömmelse när Mark Levengood svarar på ens tweet. 

I går morse kom jag till Mendoza (precis som Jonas Gardell och Mark Levengood). Jag bor på ett hostell som jag var lite tveksam till inför men som har visat sig vara hur bra som helst. Har träffat underbara människor - i går kväll lagade vi mat tillsammans och jag introducerade konceptet avokadopasta till dem (bara lovord!). I morgon ska vi cykla tillsammans runt till olika vingårdar. 

upload.jpg

I dag har jag hängt hela dagen iklädd bikini vid poolen. Alltså hela dagen. Jag har läst igenom hela mitt manus (det är bra, jag kan uppenbarligen skriva, lika stor chock varje gång) och jag fick just en mojito i handen. Så en mer perfekt semesterdag kan väl en inte ha? 

Dagens lunch blev en vegetarisk hamburgare. Mycket god sådan. 

Dagens lunch blev en vegetarisk hamburgare. Mycket god sådan.