En resevideo!

Nu är jag hemma igen och måste säga att det känns bra. Kommer definitivt att sakna Argentina, solen och värmen, men allt det där kommer ju att finnas där senare också. Har mer eller mindre bestämt att jag måste få åka till Sydamerika nästa år också. Kanske Chile och Bolivia nästa gång?

Nåja, nog om luddiga framtida planer. I väntan på fler skrivna inlägg om resan får ni i stället kolla på en video som jag gjorde. Det är bara del ett och det blir två delar till (bara jag hinner klippa ihop allt). Videon består av mitt Instagram story-pladder och av ett antal bilder. Inget filmmästerverk, men hoppas ni gillar den ändå!

Och TACK för alla fina kommentarer jag fått på bloggen under resan. Jag har känt mig som den där jobbiga släktingen från 80-talet som ska visa 300 diabilder för alla från Stockholmskryssningen men ni verkar ju uppskatta mina resehistorier så några till kommer det att bli framöver! Om det finns nåt ni undrar över (kring resan) får ni gärna fråga! Glad lördag, dags att plocka fram popcornskålen och trycka på play!