Den 23 januari

Just det här minnet var faktiskt extra roligt – jag blev lite förtjust i killen i Unisport-kassan och därför fnittrig.

Just det här minnet var faktiskt extra roligt – jag blev lite förtjust i killen i Unisport-kassan och därför fnittrig.

Alltså jag älskar Facebook som varje dag påminner mig om saker som hänt just den dagen tidigare år. Det roligaste är så klart alla töntiga uppdateringar från typ 2007–2009, men sen blir ju en också påmind om stora livshändelser.

upload.png

Den 23 januari 2009 har jag uppenbarligen blivit politices kandidat från Soc&kom. Jag minns att det kändes stort – och det var det ju så klart. En examen är ju ändå en examen. Dessutom skulle jag ungefär en vecka senare åka i väg på mitt livs äventyr till Sydamerika (och lite Centralamerika) för fem månader.

Den 23 januari 2015 hände något annat stort – då lämnade jag nämligen in en ansökan till PRS om att starta eget företag. Allt hände så plötsligt när det hände och nu två år senare är det mest självklara som finns att jag har ett eget företag.

upload.png

Just den här 23 januari känns inte som en speciellt festlig dag. Första vardagen efter en fantastisk resa. Det känns bra att ta tag i livet igen, men visst längtar jag lite efter Argentina, allt annat vore väl orimligt. Tur att jag senare i dag ska träffa Bokbabbel (plus bebis!) – blir alltid lika glad när vi ses.

Brukar du kolla på vad Facebook påminner dig om?