Debutantbloggen

Året är redan inne på sin fjärde vecka och det betyder att jag i dag publicerat mitt fjärde inlägg på Debutantbloggen! I dag skriver jag om det där förbannade tvivlet – kan jag skriva?

Tidigare inlägg har handlat om hur skrämmande det är att det faktiskt blir en bok, fastän det så klart är sjukt roligt. Om poddar och om att ta sig tiden att skriva – om det är det en vill ägna sig åt.

Det roligaste med Debutantbloggen är att jag ju inte är ensam. I ett vips fick jag fyra nya skrivarkompisar och fastän vi bara träffats i en Facebookgrupp känns det redan som om jag lärt känna dem och det här året ska bli så roligt, så roligt.

Om en vecka kommer förresten mitt fjärde inspirationsbrev. Jag har fortfarande ingen aning om vad det ska innehålla, men pepp och inspiration i alla fall. Det har kommit några nya prenumeranter (som ska få de gamla breven så småningom, tyvärr är det inte automatiserat, utan jag får göra det manuellt för var och en). Men om du vill ha lite inspiration till din inbox tycker jag du ska prenumerera på brevet!

Nu säger jag glad onsdag och tar en titt på det där manuset jag bloggade om på Debutantbloggen i dag. Trots att det är bra är det lite grejer som behöver fixas.

Vad ska du göra i dag?