Plötsligt händer det

För ett år sen satte jag punkt för ungefär den miljonte redigeringsrundan av Vad heter ångest på spanska? för att skicka in till förlag. Jag firade med blogga om tre låtar som inspirerat mig under skrivprocessen och som kanske kunde fungera som soundtrack ifall det skulle vara en film.

I kväll har jag varit på mitt första evenemang hos Förlaget. Ett mysigt seminarium om sociala medier för Förlagets författare. Jag läste inbjudan i Buenos Aires och då tror jag att det verkligen sjönk in. Jag ska debutera i år. Jag ska fan debutera i år!

Efter seminariet snackade jag lite omslagsidéer och författarporträtt tillsammans med Andrea på Förlaget och Maria. Jag tror jag behöver alla de här konkreta grejerna för att kunna greppa allt som är på gång nu.

Kan ni inte hjälpa mig lite – tipsa om favoritomslag, behöver lite inspiration! Tips på snygga författarporträtt tas också emot med glädje!

Glad debutant med ny tröja – kostade 3,50 euro på H&M:s rea. Lika mycket som min tekopp i går. Sjukt!

Glad debutant med ny tröja – kostade 3,50 euro på H&M:s rea. Lika mycket som min tekopp i går. Sjukt!