Mot Åbo – del sju

För ett år sedan var jag pirrig som fan och på väg till första kurshelgen i Litterärt skapande. Nu ser jag otroligt mycket fram emot att se alla igen, att få prata om text och förhoppningsvis skriva ny text.

Den här gången blir det road trip med Ville. Normalt brukar jag åka tåg eller buss, men omväxling förnöjer. Snart hoppar jag alltså i bilen och styr mot Åbo. Shoppade just förnödenheter för helgen: choklad, Skyr, Zlatan-vatten, klementiner och nötter. Det här med föda under kurshelgerna känns nästan som ett kapitel i sig. (Hehe, ser ni vad jag gjorde där, kapitel. Okej förlåt.)

Hoppas på att alla får en lika inspirerande helg som jag. I morgon kommer förresten ett inlägg från Buenos Aires men under tiden kan du ju underhålla dig med att kolla på min första resevideo, om du inte redan sett den!