Plötsligt en idé

Snart behöver jag ett liknande system för att sortera alla idéer och tankar. Foto: Unsplash.

Snart behöver jag ett liknande system för att sortera alla idéer och tankar. Foto: Unsplash.

Jag har ju inte precis brist på saker att göra. Jag jobbar med korrigeringar i Vad heter ångest på spanska?, jag borde göra en ordentlig redigering av Nationen och är otroligt nyfiken på mitt chicklit-manus jag skrev under NaNoWriMo. Jag har inte tittat på texten sedan den 30 november och det kan verkligen vara vad som helst (antagligen är det ganska dåligt).

I går fick jag en ny idé. En idé som jag för en gångs skull tänker hålla tyst om. Normalt babblar jag vitt och brett om mina idéer, men inte den här. Kan avslöja så mycket att det inte är en skönlitterär bok.

Nu funderar jag om jag ska hinna. Om jag ska våga. Nå, skapade i alla fall ett nytt Scrivener-dokument på datorn. Bara för säkerhets skull. Det kunde ju bli ett hobbyprojekt. Eller nåt.

Eller okej. Jag vill verkligen börja skriva på det och se om det kunde bli nåt (egentligen är jag säker på att det skulle det), men när ska jag hinna med allt? Nåja, det goda med goda idéer är att de sällan har ett bäst före-datum och vill jag så kan jag.

H: skrivnarkomanen

P.S. I morgon skickar jag mitt nästa inspirationsbrev och det ska handla om idéer. Prenumerera på det om du inte redan gör det!