Årets sista dag

Hej hej, jag tänkte att jag måste svänga in här på bloggen och önska alla ett gott nytt år. 2017 har på många sätt varit ett fantastiskt år, men samtidigt har det varit ganska mycket ångest och tårar också.

2017 var året då allt hände. Jag debuterade, fick massa nya jobb och uppdrag, jag led av brustet hjärta från och till men avslutar året på topp med hjärtat fyllt av nya, bubblande, underbara känslor för en fantastisk person. Jobbläget ser lite osäkert ut men jag har på känn att också det löser sig.

Årets mest gillade bild på Instagram från årets bästa dag. Blir lite tårögd av lycka när jag tänker tillbaka till releasefesten. Så många fina människor, så mycket kramar, skumpa och skratt. TACK!

Årets mest gillade bild på Instagram från årets bästa dag. Blir lite tårögd av lycka när jag tänker tillbaka till releasefesten. Så många fina människor, så mycket kramar, skumpa och skratt. TACK!

Nu går jag in i 2018 full av hopp, tro och kärlek. Jag önskar mig mer skrivtid, mer vila, fler kreativa stunder och stunder jag inte gör något alls. Jag vill också läsa mer och framförallt träna mer. Min rygg håller på att säga upp kontraktet med mig ...

Allt det där ska det bli fler inlägg om så fort året byts. Då ska jag nämligen (försöka) ge den här lillbloggen lite mer kärlek och tid. De senaste månaderna har varit så otroligt hektiska och galna, men nu ska det bli i alla fall lite lugnare tempo. 

Gott nytt år kära läsare! Jag hoppas att vi ses på nästa års sida fastän uppdateringarna varit mer än skrala i år. Lovar bot och bättring!