Jag vill inspirera dig

Okej, förlåt för ganska töntig och klyschig rubrik, men det är sant. Det finaste någon kan säga åt mig efter att jag skrivit ett inlägg eller postat nåt på Facebook eller Instagram är: "Så inspirerande."

Att jag började skriva skönlitterärt för fyra år sedan kan vara en av de bästa grejerna jag gjort i mitt liv (och då har jag gjort många väldigt bra grejer). Det handlar inte bara om skrivandet utan om att få göra något som är mitt eget, att få skapa något från tomma intet.

Efter det har jag blivit en sådan där jobbig typ som prackar på sin diet till alla – förutom att min diet är mycket hälsosammare än typ 99,9 procent av dieterna. För min diet handlar om att tillåta sig själv att skapa, att göra något kreativt. Jag tror verkligen att det gör gott för alla. Vad slutresultatet blir spelar absolut ingen roll, men jag tror det är viktigt att alla har något eget.

Därför började jag också med mitt inspirationsbrev förra hösten. Jag vill så gärna peppa och inspirera andra. Nästa vecka skickar jag ut mitt femte brev (med länkar till alla tidigare brev) och blir superglad om du vill prenumerera.

Brevet innehåller alltid en skrivövning och en text skriven av mig som jag inte publicerat nån annanstans. Jag kallar det för en deluxeversion av bloggen och om ens en person blir inspirerad av mitt brev har jag lyckats. 

Prenumererar du redan, vad tycker du om brevet?

P.S. Missa inte mitt inlägg på Debutantbloggen i går – det handlar om att tro på att ens tid kommer.