Brasan och jag

upload.jpg

Efter den fantastiska kvällen med Sandra Beijer i onsdags packade jag min lilla bil och körde iväg till lande. Mamma och pappa är på resa så jag tänkte passa på att för en gångs skull få vara ensam här. Vi har ett stort hus med högt i tak och det känns som att det är lite lättare att tänka här.

Jag har eldat i brasan under båda kvällarna och försökt lajva författarliv så bra som möjligt. Det enda som saknades var rödvinet som jag ersatte med en öl i går kväll medan jag satt och klurade på Astrid, Saga och Mikael och varför de gör som de gör i Nationen (och vad de kanske borde göra i stället). Men jag ska skriva mer om det här i mitt nästa inlägg för Debutantbloggen.

upload.jpg

Jag har känt mig lite konstig hela veckan, lite nere. Jag vet inte om det är det gråa vädret, post rese-depression, mens, alla jobbiga snubbar på Tinder eller något annat men det har varit skönt att vara bara för mig själv här.

Och i dag är det fredag (yay!) och jag får äntligen flytta hem-hem. Några kompisar bodde hos mig under resan + lite till på grund av renovering hemma hos dem, men från och med i kväll är jag hemma på riktigt. Jag firar med att ordna Runebergsfest i morgon!

Dator, anteckningsböcker, kalender och te är viktiga ingredienser under mina arbetsdagar.

Dator, anteckningsböcker, kalender och te är viktiga ingredienser under mina arbetsdagar.

Så snart är det dags att lämna landelivet och styra mot Helsingfors och mitt älskade Berghäll. Kommer att kännas som att flytta till ett helt nytt område samtidigt som det är bekant. Kan verkligen inte tänka mig att bo nån annanstans just nu. Mina hoods är de bästa (för mig)! Dessutom ska det öppnas/har det öppnats en Levant på Vasagatan. Lyckan är total!

Vad ska du göra under helgen? Blir det några runebergstårtor?