Nytt hår!

I somras kapade jag av mitt extremt långa hår (bildbevis längre ner) som någon sorts reaktion på singellivet. När något förändras i ens liv utan ens egen vilja, vill en gärna påverka något annat. Gärna något så konkret som hår. Och faktum är att det långa håret absolut behövde kapas av.

Nu hade det igen gått väldigt lång tid sedan mitt förra frissabesök (är verkligen sämst i världen på att gå till frissan, måste bli bättre) så det började vara dags. Mitt hår blir lätt risigt i topparna och det började vara någon konstig mellanlängd. Inte speciellt långt, och inte speciellt snyggt heller. Det bara hängde.

Inom kort ska det tas ett författarporträtt på mig och då vill jag ju gärna se någorlunda fräsch ut – inga risiga toppar på det fotot, tack! Eftersom min nya favoritfrissa flyttade till Lahtis frågade jag på Facebook om frissatips och i dag blev det äntligen dags.

Skulle du köpa en bok av sådan här författare?

Skulle du köpa en bok av sådan här författare?

Jag minns inte när mitt hår senast varit så här kort men jag gillar det verkligen. Firade med att köpa ett nytt läppstift också. Börjar ju snart bli guru på det här med läppstift. Har alltså gått från att typ aldrig ha läppstift till att så gott som alltid ha läppstift då jag sminkar mig (vilket inte är alls varje dag).

Så vad tycker du? Blev det en bra klippning? Kommer jag att vara representativ på författarporträttet? Kommer jag att sälja skitmånga böcker nu för att alla tycker jag är så snygg? H: humoristen

Alltså VEM är den där människan med det långa håret?! Till höger  Maria .

Alltså VEM är den där människan med det långa håret?! Till höger Maria.