En fråga jag inte tröttnar på

Ända sedan jag kom ut ur skrivargarderoben har jag fått en fråga oftare än andra: När kommer din bok? Fram till januari i år har jag mest fått rycka på axlarna och säga att sen när förlagen inser hur fantastiskt mitt manus är. 

Nuförtiden får jag lyckligt svara: Den kommer i höst. Vi har inte slagit fast något datum än, men jag räknar med att jag håller i min debutroman om senast ett halvår. Med tanke på hur länge jag harvat på med skrivandet kommer det här halvåret att gå på en nanosekund.

En selfie om dagen är bra för ... magen?

En selfie om dagen är bra för ... magen?

Allra gladast är jag ändå över hur glada alla är för min skull. I dag var jag på ett seminarium där jag bland annat träffade min gamla gymnasierektor som också var min modersmålslärare. Hon gav mig en stor kram och gratulerade för boken. Och hon är verkligen inte den enda, jag kan knappt träffa kompisar och bekanta utan att bli gratulerade. Ni ska alla veta att det betyder så otroligt mycket för mig. Tack!

P.S. I dag är jag segare än seg, men i morgon ska jag fortsätta svara på frågorna jag fick förra veckan!