Varför jag bloggar

Jag har väl skrivit det flera gånger tidigare, men kan vara bra att påminna mig själv om det också. Jag bloggar för att jag vill dela med mig av min egen skrivresa och för att jag vill uppmuntra andra att ta tag i sina drömmar. Det känns extra belönande när jag får sådana här meddelanden:

"Kära Michaela, jag vill bara säga att du är en stor inspiratör. För mig som tragglar på med min första roman(baby) inget som man pratar om, du vet, men tack."

Och just det här (och många andra kommentarer) får mig att orka blogga. Jag vill ju så gärna att andra ska hitta glädjen i det kreativa, att också andra ska våga förverkliga sina drömmar. Det är inte på nåt sätt lätt, men det är så himla belönande.

Okej, så nu skrev jag varför jag bloggar och nu vill jag gärna veta varför just du läser?

P.S. Är ganska nöjd över mitt inlägg på Debutantbloggen i går! Läs det, okej!

Dagens look när jag jobbade på kafé med en artikel för Addeto.

Dagens look när jag jobbade på kafé med en artikel för Addeto.