Så mycket nytt

Alla som läser bloggen och följer mig på Instagram kan inte ha missat att det händer mycket nu. I går fick jag se "mitt" uppslag i Förlagets höstkatalog och jag tänkte bara "shit, det är faktiskt på riktigt". Som om jag inte riktigt hade fattat det än.

Jag väntar så mycket på att alla ska få se katalogen, mitt superfina omslag och läsa den fantastiska beskrivningen av boken som min redaktör Amanda skrivit. När jag läste det tänkte jag "wow, den där boken vill jag ju läsa". Fattade ju sen att jag skrivit den, hehe.

I dag fick jag också vara med om nåt spännande och roligt för första gången – jag blev nämligen intervjuad till TV-nytt om att vara företagare och hur allt började. Klockan tre i dag fylldes min etta av en journalist, en fotograf och två praktikanter från Soc&kom. 

Det var kul att bli intervjuad och sen blev jag fotograferad. Både stillbilder och så rörlig bild också. Jag ombads bland annat göra örhängen framför kameran och det var roligt att pyssla, länge sen sist. Efteråt var jag helt slut i skallen men det var jätteroligt och praktikanterna verkade jättesmarta och härliga. Hej hej om ni läser det här nu, hoppas vi ses igen!

Men den här intervjun fick mig att inse att det säkert blir tungt i höst när jag förhoppningsvis blir intervjuad om boken. Jag tycker att det är jätteroligt och pratar gärna om det jag gör. Och jag hoppas så klart att boken ska få mycket synlighet. Men framförallt vill jag ju uppmuntra andra att göra sin egen grej. Efter i dag inser jag ändå att det kommer att bli tungt – men roligt!

Det finaste praktikanterna sa i dag var att de blev så inspirerade av att lyssna på mig och det är exakt det som driver mig framåt. Jag vet inte ännu när själva inslaget sänds, men nångång nästa vecka. Lovar länka sen!