Throwback till Galápagosöarna

I dag påminde Facebook mig om att det är exakt åtta år sedan jag var på Galápagosöarna i Ecuador. Jag var sju nätter på en (lite skruttig) båt och vi åkte runt öarna och såg massvis med otroligt häftig natur och så klart tama djur som inte var det minsta rädda för människor.

Därför tänkte jag att en bildbomb från den resan skulle sitta fint just den här lördagen. Bara att se på bilderna får mig att vilja åka tillbaka typ direkt. Jag jämför faktiskt alltid priser med "för den summan skulle jag ha åkt till Galápagos". Men det är jättedyrt – men också väldigt värt det. Och jag gissar att det är snäppet dyrare nu än 2009 …

Alltså ååååh! Visst är det vackert? Av alla mina resor/upplevelser är det har otvivelaktigt den bästa. Allt var perfekt, precis allt. Till och med vår lite skruttiga båt. Om du nångång funderar på att åka till Galápagos – bara gör det. Du kommer inte att ångra det!

Vilket är ditt allra finaste resmål? Vart skulle du åka tillbaka nu genast om du fick chansen?