Saknar Ecuador, åker till Karis

I dag påminde Facebook mig om att jag för tre år sedan hängde på den ecuadorianska playan och fick njuta av fina solnedgångar kväll efter kväll. I dag inte så mycket playa, utan grått och slaskigt utanför fönstret.

Men jag har i alla fall fått hänga i Ecuador i tankarna när jag redigerat och det är ju hur bra som helst. I går fick jag också se en ny version på förslag till omslag (!!) och det blir så himmelens fint. Illustratören har fångat upp så fina detaljer och stämningar från manuset.

Och i dag åker jag till Karis på Mias skrivkurs. Ska bli jättekul att få släppa tankarna på manuset och i stället släppa fantasin lös. Mia är en otroligt bra kursledare och jag kan varmt rekommendera henne som kursledare! Jag ser fram emot att se vad hon hittat på för oss under helgen och rapporter kommer – naturligtvis!

TACK förresten för alla superfina kommentarer gårdagens inlägg. De gör mig så varm och glad (hett tips: det är naturligtvis mer än okej att fortsätta kommentera under inlägget). Det är de där fina kommentarerna jag plockar fram sen när jag känner mig riktigt värdelös nån dag. Men just i dag är lyckligtvis inte en sån dag, men jag vet att också de dagarna kommer. Det är så det funkar.

Men nu önskar jag dig en glad fredag! Vad ska du göra under helgen?