På TV-nytt i kväll!

Hej hej, plötsligt händer det tusen saker i mitt liv. I morse gjorde jag en intervju med en härlig författare och sedan hoppade jag på tåget mot Åbo för åttonde (!) gången Litterärt skapande. Den här helgen ska vi tala om våra antologitexter och så har jag textsamtal kring en snutt från Nationen.

I kväll ska inslaget med mig sändas i TV-nytt, de var ju hemma hos mig förra veckan. Jag såg redan en snutt i morgonens nyheter (hittade inte det på Arenan) men i kväll 19.30 på Yle Fem och Arenan kan ni se mig snacka företagande och laga örhängen.

Jag borde också hinna skriva klart ett inspirationsbrev och och och. To do-listan är lång just nu, men det är ju egentligen så jag trivs allra bäst. Var nästan lite deppig i början av året när jag hade så lite att göra, men i april kommer det att hända mycket. Jobb, skriv, evenemang, resor och annat skoj. Ska bli skönt att säga hejdå till mars och ta mig an ny och fräsch månad.

Vad ska du göra under helgen? Förutom att se på mig i nyheterna då, hehe!