Måndagsterapin

Mitt humör har nog aldrig varit så mycket upp och ner som de senaste månaderna. Höga toppar och djupa dalar. Topparna består av allt roligt som händer med boken, vänner och familj, fester och annat skoj. Och dalarna – jag vet inte.

Vissa dagar känns bara skit skit skit och humöret är nere. I dag var en sån dag. Jag vet inte ens vad det beror på. Min borttappade ryggsäck har hittats i Åbo, hade finfint lunchbesök av Bianca och en sexveckorsbebis men ändå var humöret neråt. Jag var så klart på gott humör och glad när jag hade sällskap men sen bara ner i dalen igen.

upload.jpg

Försökte pigga upp mig med att köpa nya böcker på Akademen – har fortfarande mycket kvar på presentkorten jag fick i födelsedagsgåva så jag har en del böcker jag kan köpa. Men jag gick mest håglöst omkring, köpte till slut två. Bara för att.

Men dagen räddades av den bästa måndagsterapin: handbollsträningarna. Jag påminner mig själv (igen) om hur mycket bättre jag mår när jag tränar. Då glömmer jag allt annat och efteråt känns allt litelite bättre igen. Ny dag i morgon. Tror bestämt jag ska äta pizza till lunch. Kan ju inte bli annat än bra då!

upload.jpg