Omslaget är klart!

Vad var det jag skrev om de där topparna och dalarna? Dal i går, topp i dag för jag har nämligen fått se det färdiga omslaget och det blir så himmelens fint! Kan knappt vänta med att få dela det med er. Men snart, jag lovar!

upload.jpg

Än så länge får ni nöja er med mitt glada face och helt enkelt tro mig när jag säger att det blir jättefint. Jag tänker att jag måste trycka upp en massa fint jag kan dela ut sen.

Vykort! Planscher! Klistermärken! Bokmärken! Varför inte en hel klädkollektion?!

Okej, kanske inte kläder – förutom scarfen jag tänker beställa så fort manuset går i tryck och vi inte längre kan ändra på en enda mening eller ett enda kommatecken. Men ni fattar grejen. Jag är så ivrig, så himla himla ivrig. Och väldigt glad också.

Tryck gärna på hjärtat om du är nyfiken på boken (så vet jag att det är nån annan än mamma som vill ha den i sin bokhylla). Och passa på att fråga om det är nåt du undrar över. Allt känns ju rätt så självklart för mig, men det kanske verkar väldigt yrt utåt. Så shoot! Vad vill du veta om processen eller boken?