Att toppa Svenska Yle

I går har jag då gjort tv-debut (ca 5 minuter in i klippet) och i morse när jag gick in på svenska.yle.fi ser jag att mitt fejs toppar sajten. Känns väldigt surrealistiskt kan jag säga. Och som tidigare nyhetsjournalist kan jag bara konstatera: det tycks inte hända speciellt mycket i världen just nu.

Men i artikeln jag får prata om ett ämne som är viktigt för mig: att företaga. Jag har ingen aning om jag kommer att vara företagare resten av mitt liv (antagligen), men det jag sa under intervjun, men som inte kom med i artikeln, var att det alltid går att ändra sig sen. Om företagandet inte längre lockar kan en byta bana och det är helt okej. Liksom med allt annat i livet. Väldigt få beslut är permanenta.

Får kanske skriva mer om det här en annan gång, för nu ska jag börja ta mig mot dagens litterärt skapande och bland annat mitt textsamtal. Ha en bra lördag!