Nya visitkort!

Visitkort, är det egentligen väldigt 1980-tal eller något en absolut måste ha? Det funderade jag på ett tag men bestämde mig sen ändå för att trycka upp nya visitkort. Mina förra visitkort börjar bli lite gamla (och är dessutom så gott som slut) så jag tänkte jag skulle passa på att fixa nya inför debuten.

Jag hade redan länge kikat på Moo och beställde tidigare i vår ett gratis sample pack från dem. För mig är det viktigt att få känna på materialen och Moo har massvis med olika storlekar och tjocklekar. Till slut landade jag ändå på standardkort med rundade "hörn".

Alla foton:  Niklas Sandström .

Alla foton: Niklas Sandström.

Det fina var att jag kunde välja flera olika bilder (fanns ju så många fina att välja mellan efter fotograferingen med Niklas). På baksidan ville jag också ha med omslaget och en kort beskrivning så det fanns inte så mycket plats för något annat. Därför nöjde jag mig med namn, titel och min bloggadress.

Är själv supernöjd med mina visitkort och har nu 200 stycken, så det gäller att börja dela ut till höger och vänster. Jag gjorde också en kort video till min författarsida på Facebook, mest för att jag tänkte att det skulle vara kul och bra att öva lite på det här med video. Det påstås ju liksom vara grejen nuförtiden.

Vad tycker du, är visitkort en hiss eller en diss?