Var är ESC-peppen?!

Jag kan inte minnas när senast jag varit så sent ute med uppladdningen inför eurovisionen, men nu har jag i alla fall sett de två första avsnitten av De eurovisa. Än så länge har jag inte riktigt fastnat för nån av låtarna, däremot tycker jag att Ellen var alldeles lysande i det andra avsnittet!

Skärmdump från Arenan. Jag väntar fortfarande på min inbjudan till programmet, hehe!

Skärmdump från Arenan. Jag väntar fortfarande på min inbjudan till programmet, hehe!

Fastän jag inte har lyssnat så mycket på låtarna så vet jag åtminstone var jag kommer att se själva tävlingen. I fjol var det LittSkap-helg och svitfest och i år blir det ESC-party i Berlin! Första semifinalen ser jag faktiskt i Hamburg, men andra semifinalen och så finalen i Berlin. Extremt pepp på det åtminstone!

Så småningom lär väl ESC-febern stiga. Har du hunnit lyssna på låtarna och hittat en favorit redan? Jag är glad över att det finns åtminstone några knäppa bidrag, det är ju det bästa med den här tävlingen! Men ingen aning om egna favoriter eller gissningar om vem som ska vinna.