Mina böcker

Just nu händer så mycket att jag har lite svårt att hänga med, men jag ska försöka uppdatera känslor och tankar här enligt bästa förmåga. Det är mycket kring debuten – i torsdags skickade jag nyaste versionen till redaktören. Förläggaren ska läsa, sen blir dags för språkgranskning och så äntligen börjar ombrytningen.

Det ska bli så otroligt spännande att se vilka fonter som väljs och hur boksidorna kommer att se ut. Jag reagerar själv väldigt snabbt på jobbiga/dåliga typsnitt och om jag känner att bokens inlaga (alltså hur boksidorna ser ut) känns ogenomtänkt. Det är ett riktigt proffs som ska göra min inlaga, så jag är säker på att det blir usnyggt.

I går uppdaterade jag också lite här på min blogg/webbsida. Jag lade bland annat till Mina böcker i menyn längst upp. I höst blir det ju faktiskt två böcker och inte bara en. Utöver Vad heter ångest på spanska? ger Förlaget också ut vår LittSkap-antologi Människohundarna. Känns helt overkligt att jag i höst kommer att få hålla i två egna böcker. Wow! Här ett litet smakprov ur en av mina antologitexter:

"Du är tio minuter försenad i en stad som inte är din. Jag slutar frysa när jag möter din blick. Sedan frågar jag dig om du gillar hamburgare. Du säger ja. Så klart."

Förresten så kommer jag att sälja både romanen och antologin så du kan köpa bägge direkt av mig – med signering så klart (om du vill)! Följ gärna min författarsida på Facebook så håller du koll på när jag öppnar förhandsbeställningen. Och den berättar jag så klart om här på bloggen också!