Det närmar sig

Så småningom kommer Förlagets höstkatalog och det kommer att vara så häftigt att få hålla den i handen. För någon är det en obetydlig pappersprodukt, men för mig är det ett bevis på att allt hårt arbete har lönat sig. Så himla mäktig känsla!

I dag släppte Förlaget en sneak peek på nio av höstens omslag och det kan hända att ett av dem är mitt, hihi! Snart snart ska jag visa hela omslaget. Jag verkligen älskar det och hoppas att alla andra också ska göra det (och jo jag vet att jag tjatat om det till lust och leda, men det är så fiiiiint!).

Och om bara några månader får jag hålla själva boken i handen. Fatta! Med tanke på hur lång processen varit så känns det som om boksläppet är typ i morgon! På torsdag ska jag träffa min redaktör för att snacka om vad som ännu behöver fixas och jag ser så mycket fram emot det. Just nu är jag faktiskt i en fas där jag gillar det jag skrivit, men jag antar att jag hinner både hata och älska boken turvis ungefär hundra gånger före boksläppet.

I dag fick jag också några "överblivna" bilder av Niklas som fotade mig. Jag tycker bilderna blev jättefina, men det fanns många bra så de här blev som sagt "över". Resten av bilderna ska jag visa så småningom – så fort katalogen är publicerad ska ni få se dem!

I dag beställde jag också nya visitkort som jag blev jättenöjd med, hoppas de blir så snygga som jag föreställer mig. Planerar också vykort och bokmärken och annat fint. Just nu ser jag väldigt mycket fram emot sommar och värme (eller ens ordentlig vår), men kan vi inte snabbspola till hösten och mitt boksläpp? Pliis?

"Du kan fast blunda och bara njuta av solen", sa Niklas. Inte en speciellt svår uppgift tycke jag!

"Du kan fast blunda och bara njuta av solen", sa Niklas. Inte en speciellt svår uppgift tycke jag!