Säg hej till mitt omslag!

Äntligen! Förlaget har i dag publicerat höstkatalogen och där finns jag och mitt finaste omslag. Alltså har ni sett nåt finare?! Jag älskar det här så mycket!

Är dessutom så himla stolt över beskrivningen på boken som min redaktör Amanda skrivit. Första gången när jag läste texten tänkte jag "men den där boken vill jag ju läsa" – fattade sen att jag skrivit den, liksom hur seg kan en va?

Nå hur är det, blir du sugen på att läsa? (Alla måste svara ja!) Om en dryg timme ska jag faktiskt träffa min redaktör för att gå igenom manuset ytterligare en gång. I dag får hon säga vad som helst och jag kommer bara att le och vara glad. Min bok är på väg!

P.S. Jag bestämde mig sen också för att skapa en ny sida för mitt författarjag på Facebook. Blir superglad om du vill gilla sidan!