Tack, tack, tack!

Alla säger att det inte går att bli rik på att skriva böcker men efter gårdagen vill jag säga emot. Jag är alldeles överväldigad av mottagandet som omslaget och romanen fick i går. Att det finns så många människor som säger att de vill läsa, ja redan det gör mig rik (visst skulle några slantar på kontot vara välkommet också).

Men alltså jag spräckte alla mina personliga gillningsrekord – så mycket kärlek från alla håll. Från människor jag känner och från människor jag inte känner. Speciellt i två slutna Facebookgrupper har jag fått så otroligt mycket pepp att jag inte riktigt vet hur jag ska förhålla mig till allt så jag är bara glad. Otroligt glad och lycklig.

Nu försöker jag föreställa mig hur det kommer att kännas när boken verkligen existerar och går att köpa men har svårt att tro att det kan bli bättre än i går?! Men kanske det ändå blir snäppet häftigare. Då får jag ju liksom hålla i boken, bläddra i den och fira den.

Nu ska jag försöka landa i verkligheten och påminna mig själv om att precis allt här i världen inte snurrar runt mig och min bok. Men helgen kommer faktiskt att handla om skriv, jag ska nämligen hoppa på en av de rödvita båtarna tillsammans med ett gäng från Nylands litteraturförening. Vi ska ha skrivarkurs med författaren Henrika Andersson och i morgon ska vi träffa en författare i Stockholm. Så himla kul! Rapport följer!