fbpx

Tove och jag

Nånting har jag väl gjort rätt här i livet när jag plötsligt hänger runt på samma webbsida som Tove Jansson? Förlaget har alltså uppdaterat sajten med alla höstens böcker och författare och där finns jag och min bok! Med Tove och en massa andra begåvade författare. Och vårt LittSkap-gäng också. Liksom lyckan!

Utöver att jag dykt upp författarsidan var jag i fredags på Förlaget för att snacka detaljer kring omslag tillsammans med min redaktör Amanda och grafikern Linn som gjort omslaget. Vi kände på olika papper, bläddrade i böcker och försökte komma fram till rätt känsla. Jag tycker att alla de här små bitarna är så otroligt spännande och är glad över att jag får komma med förslag och åsikter.

För tillfället är själva manuset på språkgranskning och sen lär det bli några vändor till. Och om ”bara” tre månader finns boken på riktigt. Så sjukt. Så sjukt spännande. Och det bästa med de här tre månaderna? Att det ryms en sommar emellan.

Som sagt så händer det otroligt mycket nu och jag gör mitt bästa för att hänga med. Det är ju trots allt bara en gång som jag debuterar. Better make it awesome!

0

2 svar

    1. Ja jestas, bara nån månad till och SÅ FINNS DEN! 😮 Kul att du är nyfiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »