Tove och jag

Nånting har jag väl gjort rätt här i livet när jag plötsligt hänger runt på samma webbsida som Tove Jansson? Förlaget har alltså uppdaterat sajten med alla höstens böcker och författare och där finns jag och min bok! Med Tove och en massa andra begåvade författare. Och vårt LittSkap-gäng också. Liksom lyckan!

Utöver att jag dykt upp författarsidan var jag i fredags på Förlaget för att snacka detaljer kring omslag tillsammans med min redaktör Amanda och grafikern Linn som gjort omslaget. Vi kände på olika papper, bläddrade i böcker och försökte komma fram till rätt känsla. Jag tycker att alla de här små bitarna är så otroligt spännande och är glad över att jag får komma med förslag och åsikter.

För tillfället är själva manuset på språkgranskning och sen lär det bli några vändor till. Och om "bara" tre månader finns boken på riktigt. Så sjukt. Så sjukt spännande. Och det bästa med de här tre månaderna? Att det ryms en sommar emellan.

Som sagt så händer det otroligt mycket nu och jag gör mitt bästa för att hänga med. Det är ju trots allt bara en gång som jag debuterar. Better make it awesome!