Glöm inte Debutantbloggen

DEBUTANTBLOGGEN (1).jpg

Alltså jävlar, när blev det sista maj? Är det verkligen sista maj? Sjukt! Nåja kalendern påstår det och kalendern påstår också att det är vecka 22, vilket betyder att jag i dag levererat mitt tjugoandra inlägg på Debutantbloggen.

Får jag säga det själv så tycker jag att årets inlägg överlag varit otroligt intressanta. Jag och mina fina debutantbloggskolleger bjuder på många olika synvinklar på skrivandet. Jag lär mig själv också massvis.

Mina bästa inlägg hittills om ni frågar mig är:

Alla mina inlägg finns samlade här. Och på tal om det. Har du nån specifik skrivrelaterad fråga jag kunde blogga om antingen här eller på Debutantbloggen? Känner mig alltid blank i huvudet på tisdagar när det är dags att sätta sig ner och skriva veckans inlägg så tar tacksamt emot förslag!

Nu ska jag i väg på releasefest för tre reseböcker. Känner exakt en person så får väl ta på mig mingeloutfiten och vara redo att snacka i väg. Ska också göra empiriska studier inför min egen releasefest, extremt pepp på den. Jag kan redan säga så mycket att den blir i mitten av augusti i Helsingfors, men mer info följer!