I kväll börjar ESC-festen!

Oj hjälp! I kväll är det dags för årets första ESC-semifinal och jag har ju inte hunnit blogga om något under resan, så också ESC-bloggandet har varit obefintligt. Men jag är så glad så glad att det börjar i kväll – det är ju årets bästa högtid.

Eftersom jag själv inte har så mycket att säga (eller snarare haft brist på tid, åsikter har jag ju alltid) på ESC-fronten rekommenderar jag varmt att läsa Ellens och Cattens inlägg och så klart Evas och Johans suveräna podd! Tycker podden varit extra bra i år, massa härligt skvaller och bakom kulisserna-snack – lyssna!

I morgon ska jag försöka komma ikapp med bloggandet från resan, hittills har det inte blivit många stunder framför datorn – alltså precis som det ska vara. Hoppas du får en suverän ESC-kväll, själv är jag i Hamburg och fick just en kall öl i handen och snart ska vi laga sparrissallad med halloumi.

Och en sista förhoppning och tippning inför kvällen: Jag hoppas så klart att Finland ska gå till final och enligt vadslagningsbyråerna och De eurovisa-podden verkar det ju extremt lovande. Och så hoppas jag också på Portugal. Inga andra låtar har riktigt fastnat. Många lovordar Belgien men jag har inte fallit för låten – än! Så haha varsågod för världens sämsta och snabbaste tippning.

Vem hejar du på i kväll?