Boken är i tryck!

I går satt min redaktör Amanda och jag på en högtidlig picknick. Först gav vi i samråd trycklov för boken, efter att en sista gång ha kollat att allt är rätt, och sedan skålade vi och åt ananas (naturligtvis!) för att fira boken.

Den är i tryck nu. Den är i tryck nu. Den är i tryck nu.

Jag har upprepat det här ungefär en miljon gånger för mig själv nu. Boken är i tryck och framförallt är den färdig. Helt sjuk känsla efter 4,5 år jobb. Eller 1639 dagar (ja jag räknade). Om en dryg månad blir det releasefest på Tenho (alla är välkomna!) och jag ser så mycket fram emot allt bokrelaterat skoj som väntar i höst!

Så småningom ska jag också passa på ett ge lite mer kärlek till den här stackars bloggen som blivit lämnad vind för våg. Har så otroligt mycket jag vill berätta om och skriva ner. Helst av allt skulle jag faktiskt nu säga att jag redan är på semester, men nej det är jag inte. Har en del deadlines att ta hand om men sen hoppas jag verkligen på lite lugnare tempo i några veckor.

Vill du hänga med i mitt liv rekommenderar jag att du följer mig på Instagram – heter kuggekugge och där uppdaterar jag regelbundet. Och så klart skriver jag varje onsdag för Debutantbloggen!