Äntligen augusti – min månad!

Den första augusti och många undrar säkert vart sommaren försvann. Själv är jag ett augustibarn och har således alltid tyckt om den här sensommarmånaden. De senaste åren har augusti också ofta bjudit på det bästa sommarvädret. Varmt men sen blir det ändå mörkt om kvällarna vilket är rätt mysigt efter många och långa ljusa nätter.

I år är augusti extra mycket min månad. Förutom att jag fyller 31 i slutet av månaden släpps också min debutroman! Jag har redan några intervjuer inbokade och det är mycket roligt program annars också.

Jag får fira min roman, jag får fira att jag fyller år, Förlaget har öppet hus på Konstens natt i Helsingfors, Förlaget ordnar höstfest för författarna. Utöver det hoppas jag på att det händer smått och gott kring boken på sociala medier, jag har redan fått så många fina kommentarer. Tack! <3

Bring it on augusti, jag är redo!

Bring it on augusti, jag är redo!

Dessutom blir det mycket roligt häng med vänner. I dag ska jag till lande och träffa saknade Berlinkompisar som kommer på besök, nästa vecka ska jag åka till Stockholm för att hälsa på Lisen, vi ska ha sushikväll med hela sushigänget samlat för första gången på länge och så tänker jag mig att det blir en och annan spontan rolighet.

Som jag skrev i förra inlägget så har den här sommaren varit märklig men nu känns det äntligen att jag håller på att bli mig själv igen. Och tur det med tanke på att min månad börjar nu! Vad ser du fram emot i augusti?